Te Koop/For Sale

Al onze paarden zijn up to date met de entingen, ontworming, tandarts en worden regelmatig bekapt. Ze krijgen hier onbeperkt hoogwaardig ruwvoer en kwalitatief goed krachtvoer. De merries met veulens staan met zijn allen bij elkaar waardoor je een heel sociaal verband krijgt tussen iedereen, dit pikken de veulens ook op. Hengsten staan, mits de ego's het toelaten, ook bij elkaar. Hier staat welzijn van het paard voorop en dat verwachten wij ook van de potentiële kopers. 

Alle dieren boven de 3 jaar gaan ook jaarlijks naar de tandarts en worden opgeleid volgens het Freestyle Systeem dus zijn bekend met grondwerk. 

 

Vragen over een van deze paarden? Bel of mail... of kom ze in het echt bewonderen! 

 

 

 

MSL Scooby Doo (NMPRS) 

 

RUIN  

 

Dit kan een super leuk menpaardje worden, maar ook geschikt al weidemaatje/wandelpony en/of om te showen! Is het tuig al gewend en pakt het grondwerk super op. Zo'n lief karakter!!

 

Veel kwaliteit, bewezen bloedlijnen en kan goed bewegen. Zijn vader is Mon Cherie, die al meerdere kampioenen heeft gegeven, daarnaast is zijn moeder ook nog een 1e premie merrie. 

 

 

 

€ 675

 

SDW Dazzling's I am Zeus (NMPRS)

 

RUIN 

 

Zeer correct  kereltje met een zeer nieuwsgierig en vrolijk karakter. Zeer mooie bloedlijnen ( 75% amha ) 

Verwachtte stokmaat +- 90 cm, vos

Heel correct gebouwd en heeft tot 8 maanden lekker bij zijn moeder mogen lopen, hij staat nu met 3 andere jonge kerels, wat super gaat!

 

V: SPM Dazzling Sunshine

VV: HJC Hello Sunshine of Spotlight

M: NXS Reeces Outlaw Elite One 

 

€ 375

 

SDW  Dominator's Dreamboy  (NMPRS)

 

HENGST

 

Super luxe hengstveulen van onze AMHA hengst ZBS Dippers Dominator en onze sterk bewegende welsh merrie, Mabel. 

 

Halfbroer van prachtige Iefke! 

 

Dit blijkt een zeer succesvolle combinatie te zijn, super gebouwd, lange hals, mooi hoofdje en kan ontzettend bewegen. 

 

Als showpaard, dekhengst, maar ook zeker als menpaard hebt je hier een topper aan.

 

€ 575


 

ZBS Dippers Dominator (AMHA-NMPRS) 

 

Wegens te weinig merries voor hem en tijdgebrek om fanatiek met hem te mennen, zoeken wij een nieuw huis waar hij meer aandacht of dames krijgt. 

 

Ondertussen beleerd voor de wagen, super rustig en braaf.

 

Hij staat nu bij andere jonge hengsten en dat gaat altijd goed, lief in de omgang. Braaf met scheren, douchen, hoefsmid en tandarts. 

 

Hij is in 2018 goedgekeurd voor het NMPRS en gemeten op 91 cm. Hij heeft dit jaar ook zijn eerste nakomeling gegeven bij ons. Dat is onze Dreamboy ( ook te koop), super beweger en mooi exterieur! 2019 verwacht hij ook een AMHA nakomeling, beide merries in de 1e keer raak! 

 

€ 1500 euro 

 

SDW Dazzling's Dynamic Darifa

 

Omdat wij ons verder willen ontwikkelen in de AMHR, zou Iefke ook mogen verhuizen. Dit prachtige 1.5 jarige merrietje zou voor vele doeleinde geschikt zijn, 

 

Super correct en kan ontzettend mooi bewegen. Ze is 50% welsh en zal in de grote maat vallen. Mennen, shows of fokken.. ik verwacht dat zij in alles super is! Zeer sociaal naar andere paarden, maar wel gevoelig naar mensen. 

 

 

 

€ 1250 euro